PASTÍS DE FORMATGE SENSE FORN
INGREDIENTS PER A 8 PERSONES:
PER LA BASE:
150 GR. DE GALETES TRITURADES
PER LA BASE:
150 GR. DE GALETES TRITURADES
100 GR. DE MANTEGA TOVA
PEL PASTÍS:
400 CC. DE LLET (0,40 LITRES)
120GR. DE SUCRE
3 SOBRES DE QUALLADA (JO HE UTILITZAT ROYAL, QUE POT TROBAR-SE A QUALSEVOL SUPERMERCAT)
300 GR. DE FORMATGE BLANC PER UNTAR (PHILADELPHIA O QUALSEVOL MARCA BLANCA)
PER LA COBERTURA:
MELMELADA DE MADUIXA O DE FRUITES DEL BOSC
PASSOS A SEGUIR:
1.-BARREJAR LES GALETES TRITURADES AMB LA MANTEGA, FORMAR UNA PASTA I FICAR AL FONS DEL MOTLLE I/O RECIPIENT QUE TINGUEU A MÀ (PRÈVIAMENT ENGRASSAT AMB UNA MICA DE MANTEGA) PREMENT-HO UNA MICA AMB UNA CULLERA O UN VAS I GUARDAR A LA NEVERA.
2.-ESCALFAR LA LLET EN UNA OLLA I AFEGIR-HI LA RESTA D'INGREDIENTS ( SUCRE, QUALLADA I PHILADELPHIA), BATENT-HO FINS QUE QUEDI UNA CREMA FINA.
PEL PASTÍS:
400 CC. DE LLET (0,40 LITRES)
120GR. DE SUCRE
3 SOBRES DE QUALLADA (JO HE UTILITZAT ROYAL, QUE POT TROBAR-SE A QUALSEVOL SUPERMERCAT)
300 GR. DE FORMATGE BLANC PER UNTAR (PHILADELPHIA O QUALSEVOL MARCA BLANCA)
PER LA COBERTURA:
MELMELADA DE MADUIXA O DE FRUITES DEL BOSC
PASSOS A SEGUIR:
1.-BARREJAR LES GALETES TRITURADES AMB LA MANTEGA, FORMAR UNA PASTA I FICAR AL FONS DEL MOTLLE I/O RECIPIENT QUE TINGUEU A MÀ (PRÈVIAMENT ENGRASSAT AMB UNA MICA DE MANTEGA) PREMENT-HO UNA MICA AMB UNA CULLERA O UN VAS I GUARDAR A LA NEVERA.
2.-ESCALFAR LA LLET EN UNA OLLA I AFEGIR-HI LA RESTA D'INGREDIENTS ( SUCRE, QUALLADA I PHILADELPHIA), BATENT-HO FINS QUE QUEDI UNA CREMA FINA.
3.-QUAN HAGI PERDUT UNA MICA L'ESCALFOR FICAR-HO SOBRE
LA BASE DE GALETES I DEIXAR-HO A LA NEVERA ALMENYS DOS HORES PERQUÈ AGAFI LA
TEXTURA CORRECTA.
4.- L'ÚLTIM PAS ES FICAR LA MELMELADA A SOBRE.
BON PROFIT!!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario