martes, 22 de marzo de 2022

DELÍCIES DE MADUIXA FETES AL TALLER DE CUINA I EXPLICADES PEL MARC C I L'HUGO R

 Avui hem fet delicies de maduixa al taller de cuina amb la Laura.Us expliquem la recepta a logopèdia amb el Xavi.

https://drive.google.com/file/d/1Nh98dY3HyQrFh70OsuJbAlL-FvXXX2w3/view?usp=sharing

VIDEO: 

https://drive.google.com/file/d/1uMQfuD4ed-aGZP2AuV-U93C-GibbV7kW/view?usp=sharing


RECEPTA TALLER DE CUINA:DELICIES DE MADUIXA

PETITS PASTISSETS DE FRUITA NATURAL

SENSE SUCRE I ESPONJOSSOS       

-PICAR 800 GRAMS DE MADUXA EN PETITS TROSSETS.

-POSAR LA PELL D’UNA LLIMONA RATLLADA

I EL SEU SUC.

-ENDOLCIR A GUST AMB EDULCORANT.

-AFEGIR UNA CULLERADA DE GOMA XANTANA COM ALTERNATIVA A LA MAIZENA I BARREJADA A PART AMB UNA CULLERADA D’AIGUA.

-AFEGIR 10 GRAMS DE GELATINA (5 LAMINES)

-HO BARREGEM BÉ.

-HO COLOQUEM EN UN MOTLLO.

-HO POSEM A LA NEVERA PER A QUE QUEDI DUR DURANT DUES HORES.

-HO TALLEM A TROSSETS I HO CUBRIM AMB COCO RATLLAT.

BON PROFIT!!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario