TRUITA DE PATATES SENSE OU
INGREDIENTS
FARINA DE
CIGRONS 140 G (1,5 TASSES)
AIGUA 360 ML
(1,5 TASSES)
PATATES 800
G
1 CEBA
OLI D’OLIVA
SAL
PREPARACIO
ES TALLEN
LES PATATES EN TROÇETS PETITS
ES POSA L’OLI
A LA PAELLA I S’AFEGEIXEN TOTES LES PATATES
ES AFEGEIX
UNA MIQUETA DE SAL
MENTRES ES
FA LA PATATA PICA LA CEBA BEN FINA
AFEGEIX LA
CEBA A LA PAELLA
AMB EL FOC
BAIX I LA PAELLA TAPADA ES POSEN LES PATATES TENDRES SENSE ARRIVAR A TORRAR-SE.
TARDARA UNS 25 MINUTS.
DE TANT EN
TANT SE LI DONA UNA VOLTA
BARREJA LA
FARINA DE CIGRONS AMB L’AIGUA I UNA MIQUETA DE SAL
BATRE LA
BARREJA
AFEGI LA
PATATA I LA CEBA A LA BARREJA DE FARINA DE CIGRONS I AIGUA
POSA UNA
MICA DE OLI A LA PAELLA
POSA LA
TRUITA QUAN L’OLI ESTIGUI CALENT
APLANAR LA
SUPERFICIE I CUALLAR LA TRUITA A FOC BAIXET
LA PAELLA HA
DE SER ANTIADHERENTE
DONAR-LI LA
VOLTA A LA TRUITA AMB AJUDA DE UN PLAT
QUAN JA ESTA
FETA ES TREU DE LA PAELLA
SEMBLA UNA
TRUITA DE PATATES NORMAL PERO EL SABOR ES DIFERENT PERQUE NO PORTA OU
No hay comentarios:
Publicar un comentario