miércoles, 4 de mayo de 2022

TALLER DE CUINA-TRUITA DE PATATES SENSE OU

 

TRUITA DE PATATES SENSE OU

INGREDIENTS

FARINA DE CIGRONS 140 G (1,5 TASSES)

AIGUA 360 ML (1,5 TASSES)

PATATES 800 G

1 CEBA

OLI D’OLIVA

SAL

PREPARACIO

ES TALLEN LES PATATES EN TROÇETS PETITS

ES POSA L’OLI A LA PAELLA I S’AFEGEIXEN TOTES LES PATATES

ES AFEGEIX UNA MIQUETA DE SAL

MENTRES ES FA LA PATATA PICA LA CEBA BEN FINA

AFEGEIX LA CEBA A LA PAELLA

AMB EL FOC BAIX I LA PAELLA TAPADA ES POSEN LES PATATES TENDRES SENSE ARRIVAR A TORRAR-SE. TARDARA UNS 25 MINUTS.

DE TANT EN TANT SE LI DONA UNA VOLTA

BARREJA LA FARINA DE CIGRONS AMB L’AIGUA I UNA MIQUETA DE SAL

BATRE LA BARREJA

AFEGI LA PATATA I LA CEBA A LA BARREJA DE FARINA DE CIGRONS I AIGUA

POSA UNA MICA DE OLI A LA PAELLA

POSA LA TRUITA QUAN L’OLI ESTIGUI CALENT

APLANAR LA SUPERFICIE I CUALLAR LA TRUITA A FOC BAIXET

LA PAELLA HA DE SER ANTIADHERENTE

DONAR-LI LA VOLTA A LA TRUITA AMB AJUDA DE UN PLAT

QUAN JA ESTA FETA ES TREU DE LA PAELLA

SEMBLA UNA TRUITA DE PATATES NORMAL PERO EL SABOR ES DIFERENT PERQUE NO PORTA OU

 

 TEXT TRADUIT AL CATALÀ I ESCRIT PER L' HUGO RODRIGUEZ I EL MARC CAMPS.

 VIDEO DE LA RECEPTA:

https://www.youtube.com/watch?v=96slwvOcaOE

No hay comentarios:

Publicar un comentario