miércoles, 23 de mayo de 2018

TALLER DE RÀDIO: EXPLIQUEM LES NOTÍCIES DE L'INFO K DEL 22 DE MAIGPROGRAMA INFOK  DEL 22 DE MAIG

-S’HA FET UN DICCIONARI DE LES RELIGIONS PERQUE CONEGUEM COSES DE TOTES LES RELIGIONS. ES POT TROBAR A LES BIBLIOTEQUES.

-UNA NENA DE 7 ANYS DE TEXAS QUE ES DIU MONTANA  HA ANAT A L’ÀFRICA A UN PAIS QUE ES DIU TANZÀNIA I HA PUJAT AMB LA SEVA MARE A LA MUNTANYA DEL KILIMANJARO QUE MEDEIX 6.000 D’ALÇADA I S’HA TINGUT QUE PREPARAR ABANS DE PODER FER-HO.  I TAMBÉ HA FET UNA DIETA ESPECIAL.  I FEIA EXCURSIONS MOLT LLARGUES DE 4 A 8 HORES I FEIA ESCALADA. I QUAN HO FEIA SE’N RECORDAVA DEL SEU PARE QUE VA MORIR QUAN ELLA ERA PETITA PER CULPA D’UNA MALALTIA.

-DOS NOIS DE CATALUNYA HAN INVENTAT UN PROGRAMA INFORMÀTIC PER ESTUDIAR ELS ASTEROIDES I ELS HAN DONAT UN PREMI ALS ESTATS UNITS. ELS VAN DONAR UNA BECA PER ESTUDIAR . UNA BECA SÓN DINERS PERQUE ANAR A ESTUDIAR A UN ALTRE PAIS VAL MOLTS DINERS I MOLTS NO TENEN DINERS PER PAGAR-HO.

-A LES BALENES ELS MOLESTA EL SOROLL DELS VAIXELLS. S’HA DE VIGILAR DE NO FER TANT SOROLL. EL SOROLL ES DIU CONTAMINACIÓ ACÚSTICA I LES BALENES ES DESORIENTEN I NO TROBEN EL MENJAR I XOQUEN CONTRA ELS VAIXELLS PER CULPA DE LA CONTAMINACIÓ ACÚSTICA.

-EL TEMPS PER AQUESTS DIES SERÀ DE MÉS CALOR.

-S’ESTRENA EL 7 DE JUNY UNA NOVA PEL.LICULA DE DINOSAURES QUE ES TITULA JURÀSIC WORLD- EL REINO PERDIDO. VAN FER LA PREESTRENA A MADRID I VA VENIR L’HEROI DE LA PEL.LÍCULA.


No hay comentarios:

Publicar un comentario